top of page
iTank-3
iTank-4
iTank-1
iTank-4
iTank-3
iTank-4
acce
04 正背面 copy
07 后45度角
08 正顶面
29 仪表盘 细节 亮灯
37 电池在仓内

1500 W/128 Nm | 26 Ah Litium-ion 

45 km/h - 40 km | 25 km/h - 60 km

Upplev en ny nivå av komfort, säkerhet och frihet i din vardag med iTank

 

Vår innovativa design kombinerar stil med praktisk lastförmåga, vilket ger dig en oslagbar körupplevelse. iTank är inte bara ett fordon – det är en livsstilsförändring.

Med sitt sportiga och ergonomiska utseende tar iTank körupplevelsen till nya höjder. Vår miljövänliga teknologi är inte bara ett smart val för dig, utan också för planeten. Utrustad med USB-uttag, trådlöst larmsystem och elektronisk hjulspärr, ger iTank dig inte bara en fantastisk åktur utan också den senaste tekniken.

Vår tanke bakom iTank sträcker sig bortom personligt bruk. Vi erbjuder anpassningsmöjligheter för olika yrkesgrupper, så oavsett om du är affärsman, leveransförare eller någon annan, kan iTank skräddarsys för att passa dina specifika behov.

Och det blir ännu bättre! Med vårt utbud av tillbehör, inklusive förvaringsboxar och kopplingsbara vagnar, kan du anpassa iTank ytterligare för att möta dina krav. Ge dig själv friheten att köra med stil och funktionalitet – välj iTank idag och låt varje resa bli en äventyrlig upplevelse!

Panasonic och LG, två av världens mest pålitliga elektroniktillverkare, är hjärnorna bakom det kraftfulla 18650 litiumbatteriet som driver BOSCH-motorn i iTank. Med imponerande 2600mAh kapacitet levererar detta batteri omedelbar kraft och stöder en kontinuerlig och hög effektnivå.

Det innovativa konceptet att montera iTank med två batterier möjliggör dubbelt så mycket batterikapacitet. Tack vare den avancerade kontrollenheten kan användare enkelt anpassa sitt fordon för olika ändamål. Med en kombinerad kapacitet på 64 AH får du inte bara längre körsträcka utan också en pålitlig energireserv för yrkesbruk.

 

För dem som kräver hög prestanda och långvarig användning är möjligheten att montera två batterier ett intelligent val, vilket resulterar i en imponerande rekommenderad körsträcka på 100-140 km. iTank ger därmed användarna flexibilitet och kapacitet att möta olika krav och behov.

STABILT

Det främre upphängningssystemet på iTank är konstruerat med lätta och starka aluminiummaterial, vilket resulterar i förbättrad styrning och kollisionsprestanda på en helt ny nivå.

 

Denna banbrytande teknik representerar ett helt nytt system specifikt utvecklat för iTank-modellen. Genom att använda avancerade aluminiumkomponenter har vi skapat en framhävande funktion som inte bara förbättrar körupplevelsen utan också ökar fordonsprestanda och säkerhet.

 

Med detta system tar iTank körupplevelsen till en ny dimension, där lätthet och hållbarhet förenas för att erbjuda en pålitlig och prestandaoptimerad körning i alla förhållanden.

1500W MOTOR

Den högpresterande hjulnavsmotorn i iTank levereras av det välrenommerade tyska företaget BOSCH. Med en imponerande styrka på 128 Nm ger denna motor inte bara kraft utan även smidighet och säkerhet, vilket möjliggör en enkel och trygg körning med en topphastighet på upp till 45 km/h.

Det är värt att notera den nästan 90-procentiga energiomvandlingen i motorn, vilket markant förbättrar vridmomentet och därmed prestandan. Denna höga energieffektivitet resulterar inte bara i en kraftfull acceleration och imponerande hastighet, utan bidrar även till en hållbar och miljövänlig körupplevelse. Med BOSCH-motorn är iTank inte bara ett pålitligt färdmedel utan även ett exempel på banbrytande teknik för dem som söker en kraftfull och effektiv körupplevelse.

bottom of page