top of page

Vi söker Servicepartners

Välkommen till Just Green – Ditt Nästa Stora Äventyr! 🌿🛵

Har du en passion för moped- och cykelreparationer? Drömmer du om att expandera din verksamhet och samtidigt bli expert på att serva våra miljövänliga mopeder? Då är det här din chans att göra det!

Just Green AB letar efter dedikerade moped- och cykelreparatörer som vill ta sina kunskaper till nästa nivå genom att delta i vår grundläggande utbildning om hur man servar våra toppmoderna mopeder. Vi erbjuder en möjlighet att inte bara växa som företagare utan också att vara en del av den gröna revolutionen inom mobilitet.

 

Varför välja Just Green? 🌱🚀

Miljövänliga Mopeder: Våra mopeder är inte bara snygga utan också miljövänliga. Var stolt över att vara en del av hållbar mobilitet och minska din miljöpåverkan.

Expanderande Verksamhet: Genom att bli en certifierad Just Green-reparatör öppnas dörrarna för möjligheter att expandera din verksamhet och locka nya kunder.

Grundläggande Utbildning: Vi erbjuder en grundläggande utbildning för att du ska känna dig trygg och kompetent när du servar våra mopeder. Vi stöttar din framgång!

Engagerat Stödteam: Vårt dedikerade supportteam finns alltid här för att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver.

För mer information och för att börja ditt spännande partnerskap med Just Green, kontakta oss på Info@justgreen.nu. Ta steget mot en grönare framtid och bli en del av Just Green-familjen idag! 🌿🛵💚

bottom of page